Renault Laguna: Rare, plots opgekomen probleempjes!!!

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 DCI, 120PK

Heb de laatste dagen volgende rare probleempjes met mijn laguna grandtour...

1) interieurverlichting blijft branden als je éénmaal uitgestapt en terug ingestapt bent bij een draaiende motor.....
...en ten 2°... met momenten, niet altijd, meldt mijn boordcomputer een storing aan mijn esp....

ben er van overtuigd dat nog iemand dergelijke probleempjes gekend heeft met de zijne....wat kan dit zijn...??

Groeten, Mark

rupke7

Geplaatst door rupke7 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

punt 1 is de kaart lezer hier is een kunstof nokje in af gebroken .punt 2 even uitlaten lezen en meteen de stuurhoeksensor laten calibreren

rupke7 (0), 17 jaar geleden

denk dat ik weet wie de boosdoener is dan op mijn 1° punt... heb vorige week een nieuwe startkaart besteld en deze werd geleverd... bij het programmeren van deze nieuwe kaart werd duidelijk dat het de verkeerde was die geleverd werd... Ikzelf had er één met van voor een gaatje erin... deze die geleverd werd was er één zonder. De garagehouder had dit niet gezien en had de nieuwe erin gestoken... Het is sindsdien dat er bij het rijden om de 10 seconden een "klik" in de kaartlezer hoorbaar is en de problemen zijn begonnen... ben dus van mening dat de garagehouder hier in de fout gegaan is... is dit een dure grap anders??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.