Renault Grand Scenic: Geen vermogen tijdens het optrekken

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9dCi

Ik heb de laatste dagen twee keer meegemaakt dat er geen vermogen meer is tijdens het optrekken. Gaspedaal onderin, maar toch een heel traag oplopend toerental. Alsof je 3000Kg aan je trekhaak hebt hangen. Ben hiervoor naar de dealer geweest, computer aangesloten, maar kon niets vinden. En tijdens de proefrit van de dienstdoende monteur reed hij natuurlijk weer goed, zul je net zien...
Binnenkort ga ik met mijn gezinnetje naar het buitenland en zit er natuurlijk niet op te wachten als ik met volle bak tijdens een beklimming hetzelfde probleem krijg. Wat kan het probleem zijn? Ik heb 140.000 Km op de teller.

Shareman

Geplaatst door Shareman (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

horlepiep (0) PRO, 15 jaar geleden

een turbo die stuk aan het gaan is.

autobedrijf van breugel (0) PRO, 15 jaar geleden

gaspedaal schakelaar haperd??

Shareman (0), 15 jaar geleden

[quote=horlepiep]een turbo die stuk aan het gaan is.[/quote]
Mmmm, klinkt wel heftig horlepiep. Moet ik wachten tot de turbo kapot is voordat de computer in de garage dat aangeeft, of kunnen zij ook constateren dat de turbo aan het overlijden is en hem op voorhand kunnen vervangen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.