Renault Kangoo: Geen vonk op alle bougies

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4rn

sinds vandaag rijd mijn auto op 2 of 3 cilinders zo lijkt het, de auto start moeilijk en slaat makkelijk weer af Ik heb alle bougies nagekeken maar geen van deze vonkt waar kan dit aan liggen
Ik zie 2 kastjes waar op elk kastje 2 bougiekabels zitten aangesloten, kunnen deze plotseling stuk gaan? alle zekeringen zijn goed dus daar ligt het probleem niet.
Graag een tip of een advies, ik heb al gehoord dat deze kastjes behoorlijk prijzig zijn of kun je die ook tweedehands kopen?

benbakker70

Geplaatst door benbakker70 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

vincent1980 (0), 12 jaar geleden

Het klinkt onmogelijk dat ze geen van 4 vonken omdat je aangeeft dat de auto wel start en op 2 of 3 cilinders loopt. Die 2 kastjes zijn je bobines. kan zijn dat 1 van die 2 stuk is. Hoe heb je de bougies getest?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.