Renault Megane: glasresten lees rammel, gebroken glazen schuifdak

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Na aanschaf auto blijken er veel glasresten boven de zonnekleppen te zitten,wellicht geboken schuifdak, alles doorgelazen met compressor/stofzuiger. Zijn nog veel rammels/glasresten hoorbaar op klinkerweg. Zit er boven de hemel nog een ruimte waar glasresten in kunnen zitten en hoe kom ik daarbij. Het is een glazen schuifdak megane.

1quercus

Geplaatst door 1quercus (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1400) PRO, 9 jaar geleden

Hemel bekleding los maken , en de kokers profielen proberen schoon te krijgen.
Wat ik meestal doe , geldt ook voor deuren en dergelijke , ik koop een bus wax spray voor holle ruimtes en spuit de boel flink in , wax droogt op en het glas zit vast geplakt in de wax , rammelen is verleden tijd.

1quercus (0), 9 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, was ik al bang voor, de hemelbekleding losmaken. ik weet niet of dit werk wordt voor een professional omdat het ook weer treuggezet moet worden.

kaleido 1 (1400) PRO, 9 jaar geleden

Tja , dat kan ik van hieraf niet beoordelen hoe handig je bent.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.