Renault Megane: goede vervangende antenne

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Mijn megane station uit 2000 had een perfect radioontvangst. Totdat de garage een goed idee had en mijn auto door de wasstraat gooide na een beurt. Leuk idee alleen even vergeten de antenne te verwijderen. Originele antenne is toen afgebroken en daarna vervangen door een universele vervangende antenne. Vanaf dat moment is de ontvangst beroerd!!

Ik wildit nu verhelpen want het is erg irritant. Kan iemand mij een advies geven voor een goede vervangende antenne, of zit er geen verschil in??

Ter info: de radi ois niet uitgebouwd geweest en de verbinding op het dak heeft geen corrosie. Het is een eenvouige dakantenne waaraan aan de binnenkant de kabel is geschroeft.

Graag een advies want ik wil normaal radio luisteren :-)

ej

Geplaatst door ej , lid sinds 15 jaar geleden

1 Reactie

Hans4040 PRO, 11 jaar geleden

Mijn advies: laat die garage er maar weer een originele antenne op zetten.
Of laten zij met een oplossing komen, bv een versterker.

mvg,
Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.