Renault Laguna: Handgrepen privilege chroom lelijk

Bouwjaar: 2001

Hallo,

Wij hebben hier een laguna van 2001 met 44.000 km uitvoering privilege dus met chromen handgrepen. Nu zijn eigenlijk alle hangrepen lelijk geworden. Mijn dealer "heeft zoiets nog nooit meegemaakt" maar dit lijkt mij stug aangezien ze allemaal uitgedroogd zijn. iemand hier ervaring mee?

Alvast bedankt

René

garageburgwal

Geplaatst door garageburgwal (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

14 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Mij nog nooit opgevallen.

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Nog niet meegemaakt.

dazzleme (0), 17 jaar geleden

Ben ook in het bezit van een privilege van 2001 heeft prcies het zelfde probleem wordt zelfs helemaal groen
ook het plaatje in de deurstrip heeft het euvel

AS1 (105), 17 jaar geleden

[quote=dazzleme]Ben ook in het bezit van een privilege van 2001 heeft prcies het zelfde probleem wordt zelfs helemaal groen
ook het plaatje in de deurstrip heeft het euvel[/quote]
Je zou haast denken dat er stroom op staat (oxidatie)...

Megane20 (0), 17 jaar geleden

[quote=garageburgwal]Nu zijn eigenlijk alle hangrepen lelijk geworden.[/quote]
Wat moet ik me daarbij voorstellen?
Plaats eens een foto...

Cliodennis (0), 17 jaar geleden

Welk autowasmiddel wordt er gebruikt?? Of gaat hij door een carwash? Zou kunnen dat de autoshampoo uitwerking heeft op chromen delen. Velgenreiniger mag je bijv. ook nooit op chromen velgen(veelal oldtimers) spuiten.

Erik2804 (0), 17 jaar geleden

Heb ook een Privilege uit 2001, auto staat altijd buiten en alle grepen blijven mooi. Alleen de dakreling vertoont op sommige plaatsen aan de binnenkant wat blaasjes. Heeft misschien met reinigingsmiddelen te maken.

hennep (0), 16 jaar geleden

het kan ook door de borstels van de wasstraat komen deze krassen licht en dan is de lak op de grepen op den duur heel dun en begint het af te bladeren en krijg je er vuil in alg enz dit is mijn idee.Heb er zelf niewe op laten zetten.

Wok (0), 16 jaar geleden

Mijn auto uit 2001 heeft het ook; lelijke chromeen deurgrepen en dakrails die donkere vlekken vertoont (vooral bij de bevestigingssteunen). Reden kan van alles zijn, maar ik denk gewoon dat de kwaliteit niet deugt en er een reeks van die inferieure chroomartikelen er tussendoor zijn geglipt?!

willyvan (5) PRO, 16 jaar geleden

bij laguna vaan 2005 zijn de chrome van de gril al heel ver aangetast,en dan zijn ze bij renault niet thuis vinden ze normaal,bij veel laguna deurrubber boven verrot (niet los leverbaar maar set kost incl ongeveer 165 euro ,terwijl het lijst bij renault maar heel klein beetje kost) vindt je het gek dat mensen renault de rug toe keren met zon beleid

ksie (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb vorige week een laguna gezien met de klinken waar het chroom van gebarsten is.Nw klinken kosten ongeveer 65 euro per stuk.

willyvan (5) PRO, 16 jaar geleden

hieruit blijkt dat ze hierom niks geven want bij de r19 rotte alle raamlijsten er al af en bij de laguna weer zijn we 15 jaar verder en ze leren er nog niks van stom he

Cliodennis (0), 16 jaar geleden

Ooit bij iemand opgevallen dat bijv. bij een SEAT Leon en Ibiza en zo, aan de binnenkant de handgrepen ook altijd zo lekker afbladderen ? Zelfs bij de nieuw modellen? Ook het chroom lijkt wel plastic en ziet er gebarsten uit.....
Wat zegt de VAG -groep daarvan?

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Cliodennis]Ooit bij iemand opgevallen dat bijv. bij een SEAT Leon en Ibiza en zo, aan de binnenkant de handgrepen ook altijd zo lekker afbladderen ? Zelfs bij de nieuw modellen? Ook het chroom lijkt wel plastic en ziet er gebarsten uit.....
Wat zegt de VAG -groep daarvan?[/quote]
klopt.. dit probleem komt voor maar het vervangende deel kost dan ook geen sikkepit.. compleet handvat slechts 8,-

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.