Renault MEGANE SCENIC 2005: Handrem storing

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K9K F7, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 74

Storing handrem. Laten uitlezen bij een renaultspecialist en daar komt de melding dat de handrembediening een storing heeft. De handrembediening doet verder alles wat die moet doen, maar volgens de monteur kan die dan toch een storing geven.

Nu heb ik op de sloop eentje gekocht die storingsvrij is, maar de melding handrem defect blijft. Volgens de Renault monteur kon het probleem dan nog in de bekende stekker onder de bestuurderszijde zitten.

Deze stekker ziet er prima uit, maar ik heb voor de zekerheid de stekker los gemaakt en ingespoten met contactspray. Helaas was dit ook niet de oplossing want de melding blijft.

Weet iemand wat ik anders nog zou kunnen doen?

Burgie

Geplaatst door Burgie , lid sinds 3 jaar geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Wat is de foutcode ?

Burgie, 7 maanden geleden

Die weet ik helaas niet. De monteur vertelde alleen dat de handremgreep een storing gaf op zijn computer.

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Dan naar de echte dealer , dat is goedkoper dan op de gok dingen vervangen , die kan verder in het systeem en je waarschijnlijk aan een juiste oplossing helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.