Renault Twingo: herhaaldelijk probleem met start/nood code invoeren

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine

na het vervangen van de dynamo moest ik de code opnieuw invoeren. nadat ik dit gedaan heb wilt de motor alleen nog starten na het invoeren van de code, dus even snel starten en weg rijden zit er niet meer in. weet iemand hier een oplossing voor zodat ik die code niet neer in hoef te toetsen.

b.v.d.
groeten don

don1

Geplaatst door don1 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kawaZ750 (0) PRO, 17 jaar geleden

probeer eens de noodcode in te voeren met de knop op de rw schakelaar, daarna de knop van de cv 5 sec in drukken tot de portieren vergr / ontgr. daarna de afst.bed enkele keren indrukeen in de richting van de ontvanger bij de binnenspiehrl. ik hoop voor je dat dan de sleutel weer werkt
succes

don1 (0), 17 jaar geleden

bedankt voor de tip, heb dit geprobeerd, maar werkte niet meer,(chip van een van de sleutels blijkt kapot te zijn). er word nu bij de renault garage in duitsland (stukken goedkoper dan in Nederland) een nieuw serie sloten in gebouwd en er wordt wat met het management veranderd omdat hij de nood code niet meer wilde opslaan. toch bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.