Renault Twingo: Twingo met vouwdak

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Geen probleem maar wel een vraag. Weet iemand hoe vaak het voorkomt dat er problemen zijn met een vouwdak van een Twingo? Auto is onlangs aangeschaft maar heb nu helaas erg mijn twijfels... Lekkage bv, erg veel last van de wind op de snelweg.... Iemand ervaring?

Twingotweety

Geplaatst door Twingotweety (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jacquesplafond (0), 17 jaar geleden

Hoi Tweety,

Ik heb ook een Twingo met vouwdak en ik kan uit ervaring vertellen dat het dak wel herrie maakt op de snelweg maar dat ik van lekken nog nooit last heb gehad. Ik heb ook gemerkt dat de plastic (?) afdichtrand van het dak scheurtjes gaat vertonen maar dit heeft bij mij nog niet voor problemen gezorgd. Ik denk dat die extra herrie gewoon de prijs is die je betaalt voor het open rijgenot... ;-)

Groeten van Joost

don1 (0), 17 jaar geleden

het vouwdak van de twingo begint inderdaad bij ongeveer 90 km per uur een vrij zwaar geluid te maken, dit is toch wel bij meerdere automerken met cabrio of vouwdak is mijn ervaring. ik heb het vouwdak altijd met speciale spray van de valma behandeld en dat werkt prima en is zeer geschikt voor vinyldaken zoals bij de twingo

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.