Renault Laguna: herkennen type II

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Ik sta op het punt een laguna GT 1.8 uit van 22 jan 2008 (kenteken registratie) te kopen.

Nu lees ik over veel problemen met de laguna's voor 2004. Hoe herken ik nou (behalve aan het kenteken) dat deze de goede of de foute is?

leovanz

Geplaatst door leovanz (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Arie533 (0), 15 jaar geleden

Op sites als www.autotrader.nl staan alle specificaties van de verschillende Laguna's. Daar kan je ook de wijzigingen zien. Het eerste model van 2001 tot 2005, dan een gefacelifte versie van 2005 tot 2007 (oa nieuwe neus en ander dashboard) en nu de compleet nieuwe Laguna die sinds een paar maanden verkrijgbaar is.
Volgens verschillende bronnen is de Laguna van na de facelift in 2005 beduidend beter van kwaliteit dan de versie daarvoor. Hoewel die eerste uitvoering in de latere jaren ook beter was dan de eerste modellen uit bijvoorbeeld 2001 (heb ik me laten vertellen)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.