Renault Laguna: Hoe krijg je de achterruit open?

Bouwjaar: 2007, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 16v

Sinds gisteren ben ik de eigenaar van een Laguna II, phase 2 van februari 2007. Klopt het dat na vergrendeling van de portieren het handremcontrolelampje op het dashboard nog even blijft branden en dat ook het lampje van de automaische handrem enkele minuten rood blijft branden?

Dank alvast voor eventuele reacties.

Twix

Geplaatst door Twix (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Twix (0), 14 jaar geleden

Inmiddels gezien dat bij deze Laguna het achterruitje niet meer apart open kan. Bij het bewerken wilde ik de vraag wissen. Dat lukte wel, maar ik kon het onderwerp niet aanpassen. Het zou beter geweest zijn om de nieuwe vragen onder een nieuwe topic onder te brengen.

RenaultDriver (0), 14 jaar geleden

Om even op je vraag terug te komen. Bij de Espace blijft inderdaad het controlelampje voor de handrem op het dashboard nog een paar minuten branden nadat je de auto hebt afgesloten. Het lampje op de knop/handel blijft gedurende deze tijd ook branden. Erg handig als je al hebt afgesloten en je wilt toch nog even kijken of de handrem erop staat...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.