Renault Laguna: Info gevraagd versnellingsbak Laguna II

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

LS,

Ik heb een vraag: De versnellingsbak van mijn Laguna II (versnellingsbakcode JH3 005) is stuk en ik heb waarschijnlijk een andere gevonden, maar die heeft de code JH3 007!

Weet iemand of dit gaat passen?

Alvast bedankt voor je hulp.

Gr. Jan.

jan_laguna

Geplaatst door jan_laguna (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

timo tt (0) PRO, 13 jaar geleden

ja dat gaat wel passen, maar een ander indice nummer van van de versnellingsbak kan verschil hebben in bv overbrengingsverhouding wat anders is of een steuntje wat net anders is , omdat dit type bak voor verschillende types auto wordt gebruikt is het verstandig om het zelfde indice nummer te hebben. Maar hij zal wel passen.

jan_laguna (0), 13 jaar geleden

Hallo Timo,

Bedankt voor je reactie.

[quote=timo tt]ja dat gaat wel passen, maar een ander indice nummer van van de versnellingsbak kan verschil hebben in bv overbrengingsverhouding wat anders is of een steuntje wat net anders is , omdat dit type bak voor verschillende types auto wordt gebruikt is het verstandig om het zelfde indice nummer te hebben. Maar hij zal wel passen.[/quote]
Dus jij denkt dat de overbrenging iets anders kan zijn of dat een bevestigingspunt nét iets kan afwijken? Ik 'voel' een advies dat ik beter op zoek kan naar een exacte match, maar ik ben de wagen meer dan zat, dus ik ben al blij dat 'ie weer rijdt en dat ik hem kan inruilen.

Ik denk dat ik de gok ga wagen. Ik houd jullie op de hoogte hoe het heeft uitgepakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.