Renault Megane 1.9 DCI: Inhouden motor

Bouwjaar: 2003

Sinds ik de auto heb houdt de motor enorm in. Garage heeft al van alles gereset, maar kan het niet vinden. Probleem is dat de auto telkens inhoudt. Het meest gebeurt dit zodra ik een tijdje constant heb gereden (bijv. snelweg of 80 km weg) en dan stil sta bij de afrit. Ik trek daarna normaal op, maar van 1 naar 2 merk je dat hij enorm inhoud, daarna doortrekt, en van 2 naar 3 gaat het vaak ook niet helemaal lekker. Het wordt gevaarlijk zodra je achter een trekker rijdt (60km) en dan terug schakelt om erlangs te gaan. Meestal zit je naast de trekker, schakelt, en zit er dan nog een tijdje naast, omdat hij effe niet wil..

zakonski

Geplaatst door zakonski (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

je zou even kunnen vragen aan de dealer of ze de egr-klep willen schoonmaken of evt vervangen gaan altijd dicht zitten met roet.dat kan het probleem zijn komt namelijk vaker voor.

zakonski (0), 19 jaar geleden

Dealer gaat onderdeel (?) bestellen, houd jullie op de hoogte.

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik hoor het graag.

kahler (0), 19 jaar geleden

Ik denk dat het in de gaspedaalopnemer zit renault dealer kan dit opzoeken in actis staat namelijk een mededeling in over inhouden bij overschakelen of snel gas geven.

zakonski (0), 19 jaar geleden

Kan het daarom ook wezen dat ik het idee heb dat de motor "traag" reageerd op het moment dat ik het gas intrap?

kahler (0), 19 jaar geleden

Is een mogelijkheid
Hou me op de hoogte

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.