Renault Laguna: insouitstoring/defect

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v ide

sinds kort geeft de auto steeds een inspuitstoring/defect, paar keer bij de garage geweest maar t probleem blijft bestaan. motor heeft soms last van enzine te/arm. niet alleen bij maar ook bij vele anderen.
nu heb ik een paar klacht mails gestuurde naar Renault Nederland met mijn problemen en wanneer ze steeds opdoemen ( dit is dus steeds als het volgens de auto buiten 28graden of meer is). rijden kan dus alleen als t niet zo warm is en als ie een defect aangeeft kan je eerst een paar uur wachten. dit was wat Renault Nederland terugstuurde.

Wij danken u hartelijk voor uw bericht dat wij op 21 juli 2010 ontvingen. Naar aanleiding hiervan kunnen wij u de volgende informatie verstrekken.


Helaas kunnen wij uw vraag niet direct beantwoorden. Wij hebben uw verzoek doorgestuurd naar één van onze collega’s die het in behandeling zal nemen. Deze zal binnen 3 weken contact met u opnemen om u uitleg te geven over het vervolg van de stappen die wij zullen nemen.
Uw verzoek is bij Renault Nederland bekend onder 1-188562610, waaraan u altijd kunt refereren.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Mocht u nog meer vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0800-0303 (gratis) op werkdagen van 08.30 – 17.30 uur. Tevens kunt u terecht op onze website www.renault.nl.

Met vriendelijke groet, cordialement,

Ik stel dus voor dat iedereen een klachtmail stuurd naar hen met onze problemen en hopelijk worden we dan eindelijk gehoord en geholpen
hun email adres is: contact-klant@renault.nl
je kan ook naar hun site gaan en daar vandaan mailen. dan kan je al je gegevens van jou en de auto invullen
opdat ze je aanvraag beter kunnen behandelen

CoolZero

Geplaatst door CoolZero (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

abc (0) PRO, 13 jaar geleden

en wat wil je hiermee bereiken??

CoolZero (0), 13 jaar geleden

met een beetje geluk valt er een regeling te treffen, daar heb je meer kans op als er meerdere mensen hetzelfde doen.
maargoed, die renault problemen zijn zelfs door garages niet te verhelpen. het is een terugkerend probleem wat je er ook aan doet.
als het is verholpen is het altijd maar even

abc (0) PRO, 13 jaar geleden

suc6

Joost (0), 13 jaar geleden

IK heb zelfde storing gehad jaren geleden ( wel 40 keer tijdesn mijn vakantie in het zuiden van europa). Is niet door renault gevonden. Heb zelf uiteindelijk (na4 mnd) de stekkers en pinnetjes aan de computer gereiningd met remreiniger en doekje. Dit is monnikenwerk. VErder pinnetjes heeeel voorzichtig beetje schuin zetten( let op want als de pinnetjes ernaast komen dan zijn er andere functies die uitvallen). het lag dus aan de slechte verbindingen. Computer zit onder de accu. heb dit nog enkele keren moeten schoonmaken waarna het nu voorgoed voorbij is.
succes.

CoolZero (0), 13 jaar geleden

bedankt, gelijk maar proberen.
ik hoop dathetbij mij ook wekt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.