Renault Laguna: inspuiting defect

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Op mijn display kreeg ik vandaag te zien inspuiting defect. Toen ik naar de renault garage reed was de auto niet voor uit te branden.
Bij Renault hebben ze de storing verholpen maar mij werd geadviseerd om het te laten maken. Kosten 620 euro. Toen ik vroeg wat het risico was dat de storing terug komt , werdt mij toen verteld dat dit 80% was. Heeft iemand hier ervaring mee? En klopt dit ?
Auto rijd nu weer prima. Verder moet die een 90.000 km beurt hebben. Nu willen ze de distributieriem vervangen. Is dit niet te snel?
Kosten hiervoor bedragen 550 euro buiten beurt.

jvl

Geplaatst door jvl (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Devvo (0) PRO, 16 jaar geleden

inspuiting defect is een algemene melding op het dash en dat kunnen 1001 storingen zijn ;)

die D riem is niet te snel... 2007 - 2002 = 5jaar om de 120000 of 5 jaar
en reken maar op de waterpomp die vertoont 80% zeker lekkage

zo niet is het toch aan te raden hem te laten vervangen
als je een nieuwe D riem legt en die dus weer helemaal op de juiste spanning zet wordt de w-pomp anders belast en heb je kans dat hij alsnog gaat lekken

ff langs de bank :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.