Renault Espace: Intercooler lek.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,2DCi

Espace 2,2Dci, 2003: De intercooler is lek. Je hoort de lucht er uit blazen en de
onderzijde staat ook erg bol. Is er iemand die weet of dit aan de kwaliteit v.d. intercooler ligt of zou er iets met de turbodruk aan de hand kunnen zijn?.
b.v.d.

Keimpen

Geplaatst door Keimpen (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Speerpunt (0), 16 jaar geleden

Ik weet niet of hier het nieuwe type al in zit. Nieuwe intercoolers hebben van die verstevigingsbanden. De oude types willen wel eens springen. Heb het met mijn Laguna 1.9 gehad, en mijn broertje ook. Ik heb deze ze;f vervangen, scheelde een hoop geld.

Keimpen (0) PRO, 16 jaar geleden

Inderdaad zitten op de nieuwe verstevigingsbanden. De constructie v.d. eerste originele is dus niet goed ?. Zit hier dan geen Renault garantiecoulance op ?.

Speerpunt (0), 16 jaar geleden

Grappenmaker, misschien 20%, maar ga er maar vanuit dat ze nog steeds op je verdienen. Vandaar dat ik het zelf maar gedaan heb. Stond er eentje op Martkplaats 80 euro of zo. bij forummer abc 125, geloof ik, nieuw bij Renault 197 euro. (en dat is dus zonder inbouwen).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.