Renault Laguna: Interieur omwisselen voor luxere!

Bouwjaar: 2001

Hallo,

ik heb een laguna phase 2 in mijn bezit en was me bekleding zat dus ''nieuw'' setje gekocht
bezig met inbouwen nu maar nu vraag ik me af of er al een kabel voorbereiding in zit voor de stoelverwarming en elec. verstelbare gebeuren..
zou iemand mij daar meer over kunnen vertellen?

en kan iemand mij vertellen of het echt nodig is om de airbag's te laten uitschakelen of kan ik de stoelen ook verwisselen met de accu los?

Gr Niels.

PietPieraat!

Geplaatst door PietPieraat! (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Safrane10698 (0), 12 jaar geleden

Ja meestal is alles voor de stoelen voorbereid, zoniet dan is het een kwestie van enkele draden aanleggen. Of jouw auto om kan gaan met het geheugen ligt eraan wat voor UHC je hebt. Je hebt namelijk een luxe en een niet luxe versie.

Voor het wisselen van de stoelen volstaat om de accu los te koppelen en dan 10 minuten wachten.

Op lagunaclub.nl staat een uitleg van iemand die hetzelfde gedaan heeft en ook extra draden heeft aangelegd voor de stoelverwarming. Hier heeft hij nog wel wat voor moeten zoeken voordat het werkte. Dit omdat de voeding voor de bestuurdersstoel via de bijrijdersstoel ging ofzo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.