Renault 19: Kabeltje versnellingspook renault 19

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Heren specialisten,

Ik heb een probleem, ik heb een oude renault 19 en daar zit een versnellingspook in die door middel van een kabeltje de auto in zijn achteruit kan zetten.
Je raad het al, het kabeltje is gebroken en de auto kan niet meer in zijn achteruit gezet worden.
Wie o wie heeft de oplossing voor dit probleem, versnellingspoken zijn er genoeg maar over het algemeen zit daardan ook een versnellingsbak aan vast, en die is nog in topconditie.
Gaarne uw advies.

Albert

banaanengerrit

Geplaatst door banaanengerrit (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 19? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

gewoon op de sloop een andere halen de pook laten ze gewoon in de auto zitten als ze de bak en motor er uit halen.

fitz (0), 14 jaar geleden

Heb precies hetzelfde gehad met m'n oude 19(inmiddes andere auto). De pook zit niet direct aan de bak vast, maar door middel van een schakelstang. Dus nieuwe pookunit halen van de sloop (kostte mij destijds 15 E).
De pook moet er van onderaf uitgehaald worden. Vlgens mij heb ik toen de katalysator losgehaald, want ik kon er niet goed bij. Dan oude pook eruit, nieuwe erin, schakelstang weer vastmaken aan pook, katalysator er weer tussen en je kunt weer achteruit rijden. Was absoluut geen moeilijke operatie. Maar ik had wel een brug tot mijn beschikking.
Succes ermee!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 19 of stel zelf een nieuwe vraag.