Renault Laguna: Kachel

Bouwjaar: 1998

Beste probleem oplossers deze keer heb ik een probleem met de kachel deze wil totaal geen warmte geven het betreft een auto met een zelfregelend kachel systeem de bovenste slangen van de kachel zijn flink warm de motor temp staat normaal en ik raak geen koelvloeistof kwijt,maar nu het wat kouder wordt is een beetje kachel wel lekker,ik ben bij een dealer geweest ,volgens de monteur doet de waterpomp niet mee,ik rij 250 km in de week en de kachel doet het al vier weken niet meer dan moet ik toch ook koel problemen hebben? Groet Leo

leo saab

Geplaatst door leo saab (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

Van Scheuten (0) PRO, 18 jaar geleden

thermostaat of kachelradiateur misschien

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

waarschijnlijk zit je kachel radiateur dicht.kunt het proberen met een reinigingsmiddel toe te voegen en daarna je koelsysteem doorspoelen .is hier al ooit behandeld dus gebruik de zoek functie even.

leo saab (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat vinden jullie over het verhaal van de waterpomp?
Leo

peter8758 (0) PRO, 18 jaar geleden

onzin. dat gebeurt bij BMW wel maar dan loopt je temperatuur echt wel op hoor. ik denk ook dat je kachelradiateur verstopt zit. soms helpt het om de slang aansluiting teverwijderen en de waterslang er op tezetten even lekker spoelen. helpt het niet dan toch vervangen.

leo saab (0) PRO, 18 jaar geleden

Peter Mijn idee dit ga ik als eerste proberen.
Nieuwe vraag: weet soms iemand hoe je kan controleren of de temp luchtregelklep wel werkt? Groet Leo

Ebber (0) PRO, 18 jaar geleden

99% zeker de kachel radiateur bij dat type laguna. Is vooral deze tijd van het jaar lopende band werk bij ons. Spoelen heeft weinig nut is tijdelijke oplossing. Vervangen kan al in een half uurtje!

harnak (0), 18 jaar geleden

Ebber heeft gelijk

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Het is toch wel vreemd dat de monteur van die Renault garage beweerde dat het een probleem is met de waterpomp. Een dealer weet heus wel dat de kachelradiatoren van de Laguna 1 phase 1 dicht gaan zitten.

leo saab (0) PRO, 18 jaar geleden

Allemaal bedankt ik ga de raiateur vervangen Groet Leo

leo saab (0) PRO, 18 jaar geleden

Laatste bericht over de kachel,een nieuwe kachel radiateur er in gezet,werkt weer prima.Groet Leo

Ebber (0) PRO, 18 jaar geleden

Zie je wel!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.