Renault renault laguna: laguna dti abs werkt niet

Bouwjaar: 2000

ik weet niet of ik het moet laten maken, er branden 2 lampjes van abs en de garage zegt dat het niet onveilig is maar dat het abs niet werkt,maar met het oog op de wintermaanden is het beter dat het wel werkt.in de garage kunnen ze niet met zekerheid zeggen wat er aan gedaan moet worden. wel kunnen ze iets vervangen a650 euro maar geeft geen garantie dat het dan opgelost is.

pierre8967

Geplaatst door pierre8967 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Waarschijnlijk de voedingsdraden van de ABS-pomp kapot. Dit zijn 2 dikke rode draden en lopen achter de linker koplamp naar beneden.

pierre8967 (0), 18 jaar geleden

henkie, alvast bedankt voor de snelle reactie nou heb ik wel een foutje gemaakt met het invullen van het bouwjaar dat moet zijn 2000, zou het dan alsnog de voedingsdraden kunnen zijn?

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja, ik was er al van uit gegaan dat het om het vorige type gaat omdat het een dti is.

pierre8967 (0), 18 jaar geleden

hoi,henkie is dat met het bloote oog te zien ,of moet dat doorgemeten worden om er achter te komen? alvast bedankt voor je reactie

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Kan je met het blote oog zien.

pierre8967 (0), 18 jaar geleden

ik neem aan dat het de draden zijn die van de accu af komen helaas geen breuk te zien .maar ik heb ook gelezen dat er auto"s waren ,en die hadden nieuwe lagers gekregen dat heb ik ook aan een kant laten doen (voorwiel), bij de dealer en schijfremmen voor niet bij een erkend renault dealer(kan dat het ook nog zijn???)mvg;pierre ruyter.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Laat hem nu eerst maar uitlezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.