Renault Espace: Kachel radiator uit bouwen

Bouwjaar: 1991

Hoi wie weet hoe je de radiator van de kachel er uit kunt krijgen,ik heb inmiddels het dachboard gedemonteerd de zijkant van de radiatos is nu zichtbaar er zitten 4 schroefjes die hem bevestigen aan de kast waar de ventilatie regeling in zit.
Ik heb eerst de twee aluminiumpijpjes los gemaakt en daarna de schroefjes los gedraaid.Nu probeer ik de radiator uit de kast te trekken maar dit lukt maar +/- 1cm dat deze er uit komt zit er ergens anders nog een schroef of klem waar hij aan vast blijf?
M.V.G. Percy

jop5860

Geplaatst door jop5860 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ndb8059 (0), 19 jaar geleden

Hallo,

Je moet heb voorzichtig er uit wrikken door middel van een schroevendraaier als je hem nog wil gebruiken het beste is om het even met zijn tweeen te doen een voor de bovenkant en een voor de onderkant hij moet er namelijk rechtstaandig uit gehaald worden.
succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.