Renault Scenic: Kachelaanjager

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

Vanochtend bemerkte ik dat de aanjager van mijn verarming het niet meer deed. Ik kan de ventilatie helemaal in de hoogste stand zetten zonder dat deze reageert, de aanjager slaat niet aan. Enig idee waar de aanjager zit en hoe deze te verwijderen en kan het eventueel iets anders zijn? Bij voorbaat dank.

fritsvanzelst

Geplaatst door fritsvanzelst (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

renault-monteur (0) PRO, 13 jaar geleden

ga eerst eens zoeken rechtsbovenin...

fritsvanzelst (0), 13 jaar geleden

Zit de aanjager aan de bijrijdersderskant tegen de middenconsole aan? Denk wel dat het de aanjager is, maakte een ratelend geluid alsof een ventilator niet meer rond wilde draaien voordat de ventilatie stopte. Ook enig idee of dit een dure grap is?
Vast bedankt voor het antwoord :)

Hans0208 (0), 13 jaar geleden

Ik denk dat renault-monteur bedoelt te zeggen: gebruik de zoek optie(rechts bovenin) Er gaat dan een wereld voor je open.
groet Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.