Renault Scenic: Kachelmotor doet soms wel en niet.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Kachelmotor doet het soms niet en dan weer wel. Als ie eenmaal aanslaat dan gaat ie ook niet meer uit, totdat ik de auto weer uitzet en dan doet ie het niet meer. soms heb ik het geluk dat ie het gelijk wel doet na het starten. Het is een ECC. De display geeft wel aan dat ie werkt. weet iemand waar dat aan ligt??

cham

Geplaatst door cham (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

de kachelweerstand

cham (0), 15 jaar geleden

stel dat het aan de kachelweerstand ligt, dan zou de ventilatie toch helemaal niet werken???? Bij mij werkt ie toch wel of en toe. Eenmaal aan gaat ie niet meer uit!!
Waar kan ik de weerstand vinden?

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

is een elektronische regel unit die zit boven in het kachel huis.
ff de bovenplaat van het dashboard verwijderen

willem12077 (0), 15 jaar geleden

rechtsonder het dashbord.
Misschien is aansluitstekker verbrand en daardoor slechte contacten. Beweeg de stekker en kijk of ie uitvalt/gaat lopen.
W

cham (0), 15 jaar geleden

oplossing gevonden. De koolborstels van de blower waren op. deze vervangen en hij werkt weer perfect. valt me tegen dat ik deze oplossing niet heb kunnen krijgen van al die profs.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.