Renault Laguna: kachelradiateur

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo sleutelaars, ik heb een probleem.

Achter de bijrijdersstoel is mijn vloer nat van de vettigheid. Het is koelvloeistof wat denk ik door de luchtkanalen van de kachelradiateur is meegekomen. Kan iemand mij vertellen of de kachelradiateur lek is of dat er gewoon een slang ergens los zit. Als ik de kachel aanzet dan word deze wel warm maar er komt ook een rare lucht naar binnen die op mijn voorruit neerslaat.
Had navraag gedaan via de telefooon bij mijn garage (geen renault dealer) en die vertelde mij dat het een hele dag werk was om de kachelradiateur te vervangen, maar ik las op internet al een paar keer ergens dat sommige het al hadden gedaan in een half uurtje. Mijn auto is een laguna 1.8rn bj 3-1994

lagunagreen

Geplaatst door lagunagreen (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

AS1 (115), 16 jaar geleden

Zie http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...
Je zou 'm onder bij de pedalen er uit moeten kunnen schuiven. Suc6.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.