Renault Laguna: Key card herprogrammeren (wel / niet mogelijk)

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Ik heb een laguna gekocht met maar 1 keycard (3 knops).
Nu heb ik via marktplaats een 2de (gebruikte) keycard gekocht (ook 3 knops) en wil deze laten programmeren.
Volgens diverse automonteurs (niet renault) moet je deze bij de dealer kunnen laten programmeren, maar de lokale dealer zegt dat dit niet mogelijk is en dat ik maar een nieuwe moet kopen voor ongeveer E 200,=. Hij had het over codes welke de importeur moet verstrekken en zonder codes was het niet mogelijk. Klopt dit verhaal en kan ik mijn gekochte keycard weggooien of zijn er toch mogelijkheden om deze werkend te krijgen?

Alvast bedankt voor jullie reacties
Arjan

chico1623

Geplaatst door chico1623 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 15 jaar geleden

Je hebt een kat in de zak gekocht. Deze kaart gaat nooit werken op je auto.

zafira2.2dti (0), 14 jaar geleden

he hallo tis wel wat laat maar lees je berichtje zonet pas, ik heb al eens een nieuwe kaart moeten kopen kosten bij renault schrik niet 225euri's toen na een tip gekregen te hebben naar de dichtst bijzijnde dealer in duitsland gereden kaart meegenomen om de code uit te lezen 10 werkdagen later keurig netjes thuis gestuurd gekregen voor de totale prijs van 78.45euro.

MiniJack (0), 14 jaar geleden

De kaart moet zelfs via Renault Frankrijk worden geactiveerd en dat kan alleen aan de hand van het chassisnummer en een door hen daar bij geleverde kaart. Een tweedehandsje van Marktplaats of E-bay gaat echt niet werken.

Reparatiewinkel (0) PRO, 13 jaar geleden

Wij repareren de Renault keycards voor slechts 35 euro. Je kan bij ons langs komen en er op wachten, of door het op te sturen. Binnen 1-2 dagen sturen we hem weer retour met een faktuur die binnen 8 dagen betaald moet worden. Wij zijn een erkend Uneto-VNI reparatiebedrijf en geven altijd 3 maanden garantie.
Reparatiewinkel
Verlengde Blokkenweg 14
6717 AD Ede
0318-848586
www.reparatiewinkel.nl

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

De TS heeft een kaart gekocht welke reeds gebruikt is voor een auto, en in ieder geval niet geschikt is voor zijn auto daar de kaart voor een andere auto besteld is geweest. We zijn op de hoogte van jullie diensten en verwijzen er regelmatig naar.

MVG een voormalig Edenaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.