Renault Laguna: Laguna II : Vervangen radio en behoud tijd/temp op dashboard dis

Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Beste,

ik heb een Laguna II Grand Tour/Tech Road uit feb 2005 en wil daar een andere radio in plaatsen, geen probleem zou je denken...ik heb echter een vraag die nergens beantwoord wordt.
De radio (pioneer P7000UB) is leverbaar met een interface voor stuurbediening en dashboard display maar de info die ik niet kan achterhalen is of de temp/tijd aanduiding op het display behouden blijft??

Kan iemand aangeven of deze info ook zonder de originele radio (carminat/Becker) behouden blijft?? ervaringen met andere radio merken zijn ook zeker welkom...


Alvast bedankt,
Yuri

yugoos

Geplaatst door yugoos (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

't garagistje (0) PRO, 15 jaar geleden

Van een gewone originele radio komt voor zover ik weet die info apart binnen in het display. Als je de radio afkoppelt blijft het uur en de temp staan. Maar van een carminat/becker heb ik dat nog niet geprobeerd, kan wel zijn dat de tijd bvb via gps binnenkomt.
Dus probeer eerst es af te koppelen. Als de temp/tijd blijft staan dan weet je al veel.
mvg

yugoos (0), 15 jaar geleden

Voordat ik iets ga ondernemen wilde ik eerst horen hoe andere mensen dit ervaren hebben, fabrikanten geven weinig info over dit onderwerp.
Daarnaast heb ik ook de radiocode (nog) niet, als ik deze heb ga ik pas stekkers trekken.

Bedankt voor de reactie,
Yuri

Sander10757 (0) PRO, 15 jaar geleden

Tijd en temperatuur blijven altijd zichtbaar op het display,zelfs zonder radio.
Pioneer leverde tot 2 jaar geleden 2 types interfaces voor stuurbediening,Eentje zonder info op het display en eentje met info op display.Maar die dingen zijn vrij prijzig.
Ik heb hem gekocht zonder info op display en werkt perfect,ik heb immers ook een display op de radio zelf.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.