Renault Laguna: Overmatig kondens in interieur (ramen).

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 16V

Deze winter heb ik voortdurend problemen met kondens in het interieur. Vooral de ramen. Als het gevroren heeft moet ik zelfs het ijs aan de binnenkant van de ramen krabben. Wanneer ik de voorruit-ontwasemingstoets van de climat-control gebruik, wordt het in eerste instantie erger. Ik heb niet de indruk dat ik koelvloeistof verlies. Bij mijn vorige auto (Renault 19) had ik dit zelfde probleem maar dit was op te lossen door de hemelwater-afvoer bij het ruitenwisserkompartiment door te steken als deze verstopt was door vuil of bladeren. Zit bij deze auto ook zo'n afwaterings-systeem en weet iemand hier raad mee?

Tongu

Geplaatst door Tongu (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

autocentre Verheijen (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo.
Kijk de pollen filter eens na. Als je geluk heb is die vervuild en vochtig.
Mits dit niet het geval is,zit ik te denken aan de kachelradiateur.

Mvg Harold

Tongu (0), 15 jaar geleden

Hoi Harold, alvast bedankt voor je snelle reactie maar waar zit dat pollenfilter eigenlijk en hoe krijg ik dat eruit? Mvg Ton

autocentre Verheijen (0) PRO, 15 jaar geleden

Het kan voor onder de parafan zitten,of rechts onder handschoenen kastje.

Harold

Heino4267 (225), 15 jaar geleden

Staat de recirculatie-klep niet vast in de stand "recirculatie"? Dat geeft precies de verschijnselen die jij beschrijft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.