Renault Espace: Keyless entree.... welke keycard??

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 DCI Expression

Aangezien een van de keycards welke ik bij mijn Espace heb gekregen niet meer werkte heb ik bij de Renaultdealer een nieuwe besteld echter.... in 1e instantie bleek n.a.v. het chassisnummer dat ik een keycard kon gebruiken welke ik in mijn zak kon houden (zou een 3-knops zijn zover ik weet) en de auto zou kunnen starten zonder de card in de gleuf te doen.
Echter even later, nadat hij met een collega had gesproken, gaf hij aan dat dit niet het geval was en ik alleen een 2-knops zou kunnen gebruiken op mijn Espace.
Iemand die er toevallig verstand van heeft en aan kan geven hoe ik kan zien of ik bij mijn auto wel/geen keyless-entree kan gebruiken?
Achter de handvatten zit in ieder geval een rondje weggewerkt, echter of dit er iets mee te maken heeft is mij onbekend.

Alvast bedankt voor de moeite !!

M.vr.gr.
Chicco

Chicco_Himself

Geplaatst door Chicco_Himself (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

volgens mij kan jij wel keyless entry hebben, maar niet keyless starten als ik naar het bouwjaar van je auto kijk.

Maar als je bij de dealer vraagt kunnen ze op je kenteken precies zien wat je auto wel of niet voor mogelijkheden heeft.

En waarop baseerd je collega zijn mening, of bedoeld hij dat je alleen niet keyless kan starten?

Chicco_Himself (0), 14 jaar geleden

Dat is het hem net, ik ben bij de dealer geweest zoals omschreven en hij heeft toen aan de hand van het kenteken/chassisnummer e.e.a. opgezocht. En de dealer gaf eerst aan dat ik alleen maar een 3-knops met keyless entree kon krijgen voor mijn auto doch nadat hij had gezien dat ik er een had met 2 knoppen heeft hij dus ZIJN collega gevraagd die toen aangaf dat dit niet mogelijk zou zijn.
En, als ik op de site van autoweek kijk dan zou mijn auto in ieder geval keyless entree moeten hebben (over het starten staat niets vermeld).
Nu is alleen de vraag kan dit alleen met een 3-knops keycard of zou de keyless entree ook moeten werken met een 2-knops.........

Chicco_Himself (0), 14 jaar geleden

NIemand van de professionals (die mogelijk bij Renault werkt) die me uit de dromen kan helpen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.