Renault Grand Scenic: keyless entry

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Dag, nogmaals met Rien. Onder handsfree reageert er niemand op mijn probleem , zie even verderop. Daarom nu dan beter onder keyless entry. .Al sinds enige tijd werkt alleen het vergrendelingsknopje van het rechter voorportier en de achterklep. Alle openingssensoren waren tot nu toe goed. Ik had me hier enigszins mee verzoend omdat ik de auto op slot kon doen via de achterklep.Vandaag echter werken plotseling de sensoren om te openen aan de rechterkant niet meer. Ook de knopjes om te sluiten niet meer, dus nu alle vier niet ! Kortom, ik kan nu dus openen aan de linkerkant en sluiten alleen via de achterklep. Gaat dit allemaal zo plotseling tegelijk stuk? Zou eerder aan een elektrische storing of zoiets denken. Iemand een idee ? Heb al eens iets gelezen van een particulier dat er kabelboom onder de linkervoorstoel zou zitten en dat je daaraan zou moeten rommelen? Ik zie hem niet zo gauw (er zit bij mij een wisselaar voor c-d onder) en durf niet zo goed te rommelen daar. Ik kan natuurlijk naar een dealer gaan maar dan weet ik zeker, uit ervaring, dat het een heleboel gaat kosten!!. Wie? vr. gr. Rien.

nihuni00

Geplaatst door nihuni00 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Deze vraag heb je al vaker gesteld en beantwoord gekregen.

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.