Renault Espace: kilometerstand

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Hallo,de kilometerstand van mijn espace is terug gesprongen naar 70000 en telt niet meer bij,zo ook de dagteller deze blijft op 0 staan.Mijn vraag is of de gereden kilometers wel worden bijgeteld door de computer zodat wanneer ik een nieuw display plaats de originele kilometerstand word overgenomen inclusief de gereden kilometers die niet door het display werden bijgeteld,alvast bedankt.

jelle p

Geplaatst door jelle p (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Safrane10698 (0), 11 jaar geleden

De km stand wordt bijgehouden in de tellerbak. Dus als je deze uitwisseld krijg je een andere km stand. Wissel je terug heb je weer je oude km stand.

Hans4040 (390) PRO, 11 jaar geleden

Er zijn genoeg bedrijven die de KM stand kunnen corrigeren.
Zowel omlaag als omhoog...tik maar eens in op Google: Km correctie.
Dus bij een nieuw of gebruikt exemplaar kan de werkelijke KM stand worden ingegeven.

jelle p (0), 11 jaar geleden

Bedankt voor jullie berichten,maar als het bij deze storing blijft dan rij ik er mee door en anders het display vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.