Renault Scenic: kleppen stellen

Bouwjaar: 1999

Hallo, mijn scenic heeft een f3r-blok op gas. Met 130.000km is er een nieuwe kop op gekomen bij een renault garage. Nu staat de teller op 230.000km. en ik heb nog geen waarneembare problemen. Maar bij het meten van de klepspeling zag ik dat deze kop geen klepstelplaatjes heeft. Moet ik concluderen dat ik voor het bijstellen van de klepspeling de nokkenas moet lichten om de busjes te vervangen? En mijn 2de vraag is of deze kop beter tegen de hitte is bestand, waardoor hij langer meegaat? Or is that just an illusion. Vast bedankt voor de reacties.

busy

Geplaatst door busy (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Nokkenas demonteren en andere stoterbussen monteren waar klepstelplaatjes opzitten.Gelijk de distr riem vernieuwen.Als het goed is zit er nu een kop op met hardere klepzetels.

busy (0), 18 jaar geleden

wordt vervolgd bij bericht stoterbussen, 23 jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.