Renault Laguna: klokje navigatiesysteem

Bouwjaar: 2005, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 16V

Ik heb een vraag over het klokje in mijn navigatie display. Met het ingaan van de wintertijd afgelopen weekend, is de tijd in mijn Laguna niet aangepast. Volgens het boekje moet die tijd aangepast worden middels het GPS signaal. Nou heb ik al gereden met de auto en is er GPS contact geweest, maar er is aan de tijd niets veranderd. Handmatig is het mij niet gelukt iets aan te passen.
Weet iemand hier raad mee?
Bij voorbaat dank!

Arie533

Geplaatst door Arie533 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kleijn (0), 15 jaar geleden

moet automatisch gaan bij mij wel ten minste maar dat is een opel

Safrane10698 (0), 15 jaar geleden

Nee bij mij neemt ie wel tijd over in minuten maar naar wintertijd moet je hem een uur terug zetten. 2003 model heb ik

Arie533 (0), 15 jaar geleden

Vanmorgen weer even gecheckt en hij staat nog steeds op zomertijd. GPS stond aan, hij wist waar ik reed, maar de tijd past hij niet aan. Ik heb overigens geen knopjes bij het display waar iets mee te verzetten valt en via de knoppen rond de joystick in mijn middenconsole lukt het ook niet. In de handleiding staat alleen vermeld dat het verzetten van de tijd automatisch gaat. Ik vermoed dat ik ergens iets aan of uit moet vinken, maar wat is mij niet duidelijk. Ik hoop dat er nog iemand weet wat ik hier mee kan doen...

kleijn (0), 15 jaar geleden

moet volgens mij ook rij even langs bij de dealer die zeggen je het zo groetjes willem2

Arie533 (0), 15 jaar geleden

Met wat klooien heb ik het gevonden. Het was toch een vinkje bij "zomertijd" in het menu. Als je dat uitvinkt, dan gaat het goed met de tijd. Ik ben dus weer bij de tijd!
Bedankt voor alle tips en reacties!

kleijn (0), 15 jaar geleden

nou jij ook weer tevreden groet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.