Renault Laguna: knipperdde dagteller (digitaal)

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Als ik me auto start knipperd me dagteller, cijfers zijn niet compleet als de auto op tempratuur is zowel motorische als binnen tempratuur dan stopt het knipperen. Weet iemand wat hier aan de hand is ik weet niet waar ik dit probleem moet zoeken.

alvast bedankt

mvg Maurice

klikoboy

Geplaatst door klikoboy (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

heb je de accu al eens losgekoppeld? (reset)

klikoboy (0), 13 jaar geleden

[quote=maarten4874]heb je de accu al eens losgekoppeld? (reset)[/quote]
Hallo Maarten die heb ik los gehad maar probleem niet verholpen stekker bij de computer goed aan geduwd maar daar kan ik het ook niet vinden

mvg maurice

Safrane10698 (0), 13 jaar geleden

Even kaart uit de lezer, knop op ruitenwisserhendel ingedrukt houden->kaart terug plaatsen-> knop los laten-> wijzer beginnen te dansen-> kaart eruit halen.

Dit geeft een rest op de teller computer als het ware.

klikoboy (0), 13 jaar geleden

[quote=Safrane10698]Even kaart uit de lezer, knop op ruitenwisserhendel ingedrukt houden->kaart terug plaatsen-> knop los laten-> wijzer beginnen te dansen-> kaart eruit halen.

Dit geeft een rest op de teller computer als het ware.[/quote]
nou ik heb de knop A ingedrukt er gebeurd van alles geeft dan ook alle cijfers en tekens weer maar helaas is mijn probleem nog steeds niet opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.