Renault Clio: Knipperlich en alarm verlichting werkt niet meer

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Een paar dagen geleden stopte de knipperlichten, zekering gecontroleerd goed vervolgens naar de garage gegaan drie kwartier daar gezocht naar een relais en toen zeiden ze dat mijn auto vermoedelijk een overgangs type was moet nu maandag terug komen vermoedelijk de computer klinkt dit iemand bekend in zijn oren.
Of zijn er nog meer mogelijkheden.

clio16

Geplaatst door clio16 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 13 jaar geleden

ik dacht dat knipperlicht relais en alarm schakelaar in een zaten.

groetjes jan.

DexterXL (0), 13 jaar geleden

Als je verlichting via de hendel gewoon werkt, mag je er vanuit gaan dat de hendel goed is,
het kan een relais zijn, maar ook idd de gevarenschakelaar op het dashboard

clio16 (0), 13 jaar geleden

Jan en dexter
Bedankt voor reactie maar de dealer (renault) zat zelf ook eerst een relais te zoeken maar die konden ze niet vinden en toen kwamen ze met het computer verhaal en overgangs type van model .
Op dit moment werkt er niks geen knipperlicht en geen veiligheids verlichting de knop van de veiligheids verlichting hebben tijdelijk vervangen door een nieuwe maar toen werkte het nog niet en de uitlees computer van de garage gaf ook aan afgeschakeld, dus wat is het nu.
Bedankt voor jullie reactie .

abc (0) PRO, 13 jaar geleden

relais zit intern in de computer en er zijn vaker problemen mee,dus idd computer vervangen of kijken of die te repareren is door bv actronics

clio16 (0), 13 jaar geleden

abc vandaag de auto weggebracht en een paar uur later gebeld met de mededeling dat inderdaad 2 relais in de computer defect waren oorzaak, ik had al een behoorlijke tijd van een natte vloer bestuurders gedeelte dit blijkt de oorzaak te zijn van alle ellende tussen de ruit en motor compartiment zat een verstopping hierdoor liep het water naar binnen passeerde de computer met bovenstaande gevolgen .Duur grapje €690,- maar ja je kan niet rijden zonder knipperlichten.
Bedankt voor reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.