Renault Clio: koppakking algemeen.

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Na discussie thuis is de volgende vraag ontstaan.

Als een willekeurige auto een lekke koppakking heeft gehad, en je vervangt niet!!!! de koelvloeistof, die gebruik je opnieuw, wat in mijn ogen niet verstandig is, blijft dan de bekende snuffelaar!!! na reparatie aangeven dat de koppakking lek is.

Wie weet daar iets van te vertellen!!!


Mvg Ed

ed61

Geplaatst door ed61 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Hallo Ed

Volgens mij niet,die snuffelaar meet of er uitlaatgassen in het koelsysteem aanwezig zijn,na het vervangen van de koppakking zijn deze als het goed is niet meer aanwezig en zal de kleur waarschijnlijk ook niet veranderen..

Maar als je een nieuwe koppakking koopt,is het wel zo verstandig om niet te bezuinigen op nieuwe koelvloeistof,net zoals de distributie en eventueel olie + filter..bij het opvangen van de oude kvs zit er altijd wel wat troep bij,wat je naderhand mooi weer erin gooit.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.