Renault Trafic: koppelingscylinder

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1647cc a1m

maarssen11-7 2009 ,ik heb een probleem met mijn hulpkoppelingscylider ,deze lekt iets, daardoor krijg ik lucht in het systeem waardoor ik slecht kan schakelen,vooral van stilstand naar eerste versnelling en van stilstand naar achteruit.ik zoek eigenlijk of revisie set voor deze cylinder,(en dan ook de hoofdkoppelings cylinder ,want deze is net zo oud en zal ook wel binnenkort gaan lekken)motor is een 1647cc a1m 48kw 65 pk,van november 1983hydraulische koppeling met hoofdkoppelings cylinder(achter het koppelingspedaal en onder de hoofdremcylinder) en hulpkoppelings cylinder,rets bovenop de bak achterd de koppelings klauw) wie weet waar ik of nieuwe cylinders met leiding of revisie setjes kan krijgen ,ik zoek ook een betrouwbare garage die vooral oldtimers repareert in de nabijheid van maarssen alvast hartelijk dank giddyupgo.
door ziektes,(collitis ulerosa,ziekte van crohn,artritis ,artrose,fibromyalgie en een aantal hernia,s)heb ik zelf niet meer dekracht om alles te doen ik zoek hulp bij verschillende zaken(rem revisie deur omhangen,enz.)wie kan mij helpen alvast hartelijk dank

giddyupgo

Geplaatst door giddyupgo (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Beste Giddy

Heb je bv al eens op het internet zelf rond gekeken ? ben bang dat je op deze site geen onderdelen zal aantreffen..

Hoofdkoppelings cilinder kost € 93,25
Hulpkoppelings cilinder kost € 108,25

Prijzen zijn Bruto.

Kijk anders zelf eens even op www.partsbase.nl

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.