Renault Megane: Kraken met sturen bij het uitparkeren

Bouwjaar: 1996

Mijn auto maakt krakende geluiden bij het sturen bij lage snelheden (in/uit parkeren)aan de linkerkant. Veer vervangen die gebroken was in de schotel, dit heeft niet geholpen. De auto stuurt ook iets vaag en zoekt lichtjes naar links en rechts.Tevens hoor ik gekraak aan de linkerkant met inveren en uitveren na het remmen, tijdens het rijden geen bijgeluiden. Heeft iemand enig idee? Vast bedankt.

nickricardo

Geplaatst door nickricardo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

stab stangrubbers invetten

Safrane10698 (0), 19 jaar geleden

speling op je stuurstangen (voelt net alsof je op sneeuw stuurt dat lichte gekraak)

nickricardo (0), 19 jaar geleden

Vast bedankt voor de informatie. Kan die speling komen doordat de voorveren vervangen zijn. De stuurstangen zelf zijn verleden jaar vervangen namelijk. De rubbers ga ik invetten, kijken of dat helpt.

Safrane10698 (0), 19 jaar geleden

Of die speling ontstaat door vervangen van de veren weet ik niet, alleen ik had precies de zelfde klachten onlangs en vorige week vrijdag laten vervangen en autouitlijnen, en probleem over.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.