Renault Megane: acceleratie megane coupe 16 16v

Bouwjaar: 1999

Heb een meganecoupe 16 16v uit 1999. De auto heeft een g3 installatie. Volgens de specificaties van renault zal deze auto de sprint rond de 10 sec van 0-100 moeten doen. Nu red ik dit bij lange na niet zowel op gas en benzine niet. ik zit rond de 13-14 sec. Tijdens het optrekken heb ik geen last van stotteren of onderbrekingen. Hij trekt wel in een constante lijn, alleen gaat dit veel te langzaam. Heb inmiddels een uitdraai van de computer maar er wordt geen storing gegeven. Heeft iemand enig idee waar het eventueel aan kan liggen?

AntonSp

Geplaatst door AntonSp (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Rein9365 (0), 19 jaar geleden

Hoeveel kilometer heeft de auto gelopen?
Bij oplopend aantal kilometers, loopt ook de slijtage op.
Dit houdt o.a. in: de compressie wordt minder.
Hierdoor wordt ook de trekkracht minder.
Rein

AntonSp (0), 19 jaar geleden

de auto heeft nu 147000 op de teller....ik heb me laten vertellen dat je de slijtage rond de 200000 pas gaat merken waardoor de compressie minder wordt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.