Renault Laguna: laguna eurogas hapert

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8

goedendag,

ik heb een probleempje wat me dwars zit, aangezien mijn auto over 2 weken apk gekeurd dient te zijn.
Vorige maand begon het, af en toe wilde hij niet op lpg rijden, lampje knipperde wel netjes groen, maar overschakelen ho maar. Ging vanzelf weer weg, maar kwam een week later ook weer terug. Ik kon er geen patroon in ontdekken, af en toe brandde het lampje zwak, dan weer niet tot hij uiteindelijk helemaal niet meer brandde.
Na wat zoekwerk bleek dat het uittrekken en terugstoppen van de zekering zorgde voor een trigger, dan ging het lampje knipperen en schakelde hij bij voldoende toeren ook gewoon over. Maar nu is dat ook afgelopen, dus computer eruit, naar de plaatselijk elektronicazaak en wat bleek: vocht, waardoor 3 weerstandjes doorgeroest waren. Gesoldeerd en teruggeplaatst, maar nu knippert het lampje wel, maar heel zwak en hij schakelt ook niet over op lpg. Ik weet het even niet meer, iemand een idee?

ivy

Geplaatst door ivy (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

willyvan (5) PRO, 14 jaar geleden

is computer stuk heb er al vele gemaakt(als lampje zwak brand)

ivy (0), 14 jaar geleden

dank je Willy, maar zo ver was ik al, tenminste, ik ging er al vanuit dat we er nog niet helemaal waren qua computer.
Maar wát zou er nog stuk kunnen zijn als alle contacten in orde lijken te zijn, daar gaat het me om.

willyvan (5) PRO, 14 jaar geleden

Als Er Niks Aan Te Zien Is Moet Je Meten Das Zo Niet Uit Te ;leggen Maar Let Wel Op Is Vier Laags Print

ivy (0), 14 jaar geleden

bedankt, er bleek aan de achterkant nog een baan los te liggen door oxidatie. Helaas nog niet afdoende om hem werkend te krijgen, nu zal het eerst zaak zijn om hem beter schoon te krijgen, dus die zwarte kastjes (weet niet precies hoe ze heten) anders kom ik er niet bij. Ik vermoed dat daar achter nog een baan onderbroken ligt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.