Renault Laguna: Laguna grand tour aut5 aanschafen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 V6

Beste mensen,

ik heb op de verschillende forums op internet over diverse problemen met de renault laguna II gelezen. Ik kan nu een Laguna grand tour Dynamique 3.0 V6 aut5 uit september 2003 voor € 10.000 kopen. Deze auto heeft 93.000 km gelopen en staat nu te koop bij eenmerk dealer (Van Mossel).

Kan iemand advies geven of dit een auto van goede kwaliteit is? Komen (alle) problemen van de laguna II ook voor bij dit type? Heeft iemand ervaringen met deze auto? Rond welk kilometrage moet normaliter de koppakking vervangen worden? en de uitlaat? Ik ben wezen kijken bij de dealer en het is een schitterende wagen, alles er op en er aan. Ik weet alleen niet of dit type een "buikpijn" auto kan zijn of is.

Groeten,

Jack

jderoij

Geplaatst door jderoij (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

Maak even gebruik van de zoekfunctie.

Over de laguna is in het verleden tot in de treuren over gediscuseert.

Gr. paul

Safrane10698 (0), 15 jaar geleden

Kijk anders even op www.lagunaclub.nl heelveel eigenaren die er dagelijks mee rijden.
En de 5 bak automaat is een sterke soepele bak. Ik heb er geen klachten over, en 260000 km en schakeld nog prima.

AS1 (115), 15 jaar geleden

2003 zou ik nog vermijden. 2004 of liever 2005 nemen.
Reken er ook op dat een V6 in onderhoud bij de dealer je een vermogen kan kosten. Het is tegenwoordig liever vervangen dan repareren mentaliteit.

AS1 (115), 15 jaar geleden

[quote=jderoij]ik heb op de verschillende forums op internet over diverse problemen met de renault laguna II gelezen. Ik kan nu een Laguna grand tour Dynamique 3.0 V6 aut5 uit september 2003 voor € 10.000 kopen. Deze auto heeft 93.000 km gelopen en staat nu te koop bij eenmerk dealer (Van Mossel).

Kan iemand advies geven of dit een auto van goede kwaliteit is? Komen (alle) problemen van de laguna II ook voor bij dit type? Heeft iemand ervaringen met deze auto? Rond welk kilometrage moet normaliter de koppakking vervangen worden? en de uitlaat? Ik ben wezen kijken bij de dealer en het is een schitterende wagen, alles er op en er aan. Ik weet alleen niet of dit type een "buikpijn" auto kan zijn of is.[/quote]
dit kan zeker een "buikpijn" auto zijn.
Een koppakking hoeft niet elke zoveel km vervangen worden, maar ze gaan wel eens lekken of slaan door. Een V6 heeft twee cilinderkoppen en dus twee koppakkingen. Vervangen zal heel prijzig zijn en mogelijk moet de motor eruit.

Safrane10698 (0), 15 jaar geleden

september 2003 heeft al de verbeterde software,kaartlezers en dergelijke. Ik heb er een van augustus 2003 en nooit problemen gehad zoals de 2001 en 2002 modellen. plus je hebt niet de 1.9 met de 6 bak daar zaten ook heelveel klachten in.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.