Renault Laguna: lampje originele start onderbreking gaat moelijk uit

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900CC 79KW

we zitten met het volgende probleem ,moeten verschillende keren de startkaart insteken voor het alarm uit gaat het rode lampje in de snelheidsmeter eens lamje uit start hij normaal ,misschien ook belangrijk met de startkaart kunnen we de auto enkel op afstand afsluiten maar niet ontgrendelen hoe lossen we deze problemen op groetjes werner.

car.meulemans

Geplaatst door car.meulemans (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

renault-monteur (0) PRO, 14 jaar geleden

nieuwe kaart...

Joh@nnes (0) PRO, 14 jaar geleden

kaart opsturen naar reparatiewinkel.nl , is die kunnen hem repareren , voordeliger dan een nieuwe kaart

foklop (0) PRO, 14 jaar geleden

Deze kaarten gaan inderdaad vaak stuk. Bij de dealer kosten ze een vermogen. Wellicht dat de lui van Diagnose Centrum je kunnen helpen. Google eens op "renault sleutelkaart".

car.meulemans (0) PRO, 14 jaar geleden

okee maar de klant heeft al een afspraak gemaakt bij renault voor een nieuwe kaart is momenteel al opgelost toch bedankt voor de inlichtingen groetjes werner

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.