Renault Laguna 18i: Lampje van airbag blijft branden

Bouwjaar: 1997

Hallo, vraagje

In mijn Laguna blijft het airbag lampje branden,ik zie geen schade aan de airbag en de auto heeft naar mijn weten ook geen klap gemaakt.
wat kan de oorzaak zijn? en wat kan ik er aan doen ?

alvast bedankt.

patjuh8422

Geplaatst door patjuh8422 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

2-fast-reanult (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo
k weet het niet zeker maar by andere renault zoals clio en espace zitten er draden onder de stoel van de gordel spanner, de stekker die er tusse zit geeft nog wel eens storingen, dus die er uit knippen en de draden aan elkaar solderen, of langs de garage gaan en uit laten lezen.
je kan het wel merken of het het stekkertje is door onder 1 van de voorstoelen aan die draden te rommelen, als het lampje dan uitgaat of knippert als je er aan zit is het zeker dat het het stekker is

patjuh8422 (0), 19 jaar geleden

Okee bedankt,ik ga het checken.

wat kost het ongeveer om het te laten uitlezen ?

mvg patrick

laguna88 (0), 19 jaar geleden

ongeveer 35 euro!

patjuh8422 (0), 19 jaar geleden

jeetje, stekker er in op display kijken en hop 35 euro ?

aupers (0) PRO, 19 jaar geleden

Vergeet niet dat die apparatuur heel duur is en dat die terugverdient moet worden. Zo een kwartier arbeidsloon (EUR 15ex) en dus EUR 20 voor het gebruik van het apparaat. Lijkt mij heel redelijk.

Paul

patjuh8422 (0), 19 jaar geleden

dat is zo sorry

;-)

patjuh8422 (0), 19 jaar geleden

update

Het laten checken kost dus 18 euro, en er werd gezegd dat de rekeneenheid stuk is, nu heb ik daarna een dag met een airbag lampje gereden en nu is ie ongeveer 2 dagen uit geweest. hoe kan dit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.