Renault ESPACE: LEGE ACCU

Bouwjaar: 2004

DIV KEREN EEN LEGE ACCU GEHAD WAT ZOU HET KUNNEN ZIJN? ALS JE GAAT METEN DAN MEET JE NIETS WAT HIJ LEEG ZOU KUNNEN TREKKEN.ACCU IS GOED OOK AL EEN NIEUWE IN GEZET. HELPT NIETS SOMS GAAT HET LANG GOED EN DAN INEENS IS HIJ WEER LEEG.

WILCO12025

Geplaatst door WILCO12025 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

graalus (0) PRO, 18 jaar geleden

UCH vervangen,is een OTS van geweest bij de dealer.
Nog fabrieks garantie?

patrick_r (0) PRO, 18 jaar geleden

Buitenom fabrieksgarantie is deze OTS nog steeds van toepassing.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

En Caps-Lock-WILCO is werkzaam bij een dealer dus ICM zal bekend zijn.

Pallab (0) PRO, 18 jaar geleden

In de 1e series hadden de espace`s last van een brandend binnenlicht (na 40 minuten) dit werd veroorzaakt door een defecte diode van de portiercontacten.Om dit te controleren moeten alle portieren gesloten zijn , kaartleeslampjes ed schakelaar op uit zetten en dan de zekering eruit v.d binnenverlichting en dan het contact aan te zetten.Als er toch op het display een portier openstaat is die diode defect.Via actis kan je de specifieke uitdraai opvragen.

WILCO12025 (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb alle opl van renault al gedaan ook de ots van de uch uitgevoert .Er zit nog garantie op. Die 40 min binnenlicht zijn bekent maar is het ook niet .Heb nieuwe relais gemonteerd van de kachel ook een opl van renault.
Hij is nu al weer een tijdje goed ik hou jullie op de hoogte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.