Renault Megane: lekstroom

Bouwjaar: 2004, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Dikwijls na 24 uur accu leeg, op dit moment aan het meten, lekstroom is 2 Mili ampere, iemand dit probleem eerder gehad ?

renault2004

Geplaatst door renault2004 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

2 mili amp. is niks, als je de accu losgooit voor 24 uur heeft hij dan nog wel spanning

renault2004 (0), 14 jaar geleden

Dat heb ik niet geprobeerd, er zit nu 20 uur een meter tussen en die wijst 0,02 A ampere aan. het lijkt dat hij nu niet leeg loopt, kan dat zomaar ineeens over zijn ? , ik heb wel alle zekeringen eruit en erin gehad, geen bijzonderheden.

mickeyD (0), 14 jaar geleden

1x gehad bij een clio om onduidelijke reden, ik vermoed een schakelaar van de vergrendeling.

sjaak10918 (0) PRO, 14 jaar geleden

of diodebrug dynamo, heeft ie ook niet altijd lekstroom (afhankelijk van stand dynamo rotor)

renault2004 (0), 14 jaar geleden

Ik snap er niks meervan , nu 36 uur met een meter er tussen, nog steeds 0,02 Ampere, dus bijna geen lekstroom,terwijl het weekend ervoor nog na 24 uur de (nieuwe ) accu alweer leeg stond en dus niet wilde starten, ik heb het dit jaar reeds 5 maal gehad.

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

er is eens een topic geweest met het zelfde verhaal daar bleek het aan de nokkenas versteller te liggen en nieuwe software ff zoeken

Henk Nobach (0) PRO, 14 jaar geleden

Auto met handsfree toegang? Sensoren achter de deurkruk (voor het ontgrendelen) lopen wel eens vol water. Door sluiting in die sensor wordt de auto steeds uit de 'slaapstand' gehaald. Eigenlijk alleen maar te constateren door een log te maken met een diagnosetoestel of de sensoren uitbouwen en visueel te controleren.

renault2004 (0), 14 jaar geleden

Ik ben terwijl de auto niet lekker liep en afsloeg als ik de koppeling in trapte 2 maal naar de renault dealer gegaan, hij gaf tot 2 maal aan storing in de nokkenassensor, ik heb deze venieuwd en het probleem lijkt na een week zonder problemen te zijn opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.