Renault Megane: lekstroom van 0,3 ampere/binnenverlichting.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: k4m 1.6 16v

goedendag medesleutelaars.Ik ben met een megane bezig waarvan ik een lekstroom meet van 0,3 ampere.Alle zekeringen binnenin al eruit gehad maar geen verandering.uch nog niet losgekoppeld gehad.ik weet zeker dat het toch binnen moet zitten maar waar?heb de pluskabel die naar interieur toe gaat al losgehad dan heb ik 0,0 lekstroom.Het vreemde is ook dat als ik de auto met de kaart op slot doe en ik met mijn vinger achter de deurklink beweeg (op alle 4 de deuren}de interieurverlichting aan gaat en ook niet meer uit gaat ,als ik dan met de codekaart de wagen opnieuw vergrendel gaat de binnenverlichting meteen uit.kan iemand me een beetje op het juiste spoor helpen? alvast vriendelijk dank.

alfons262

Geplaatst door alfons262 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Cees vd Velden (0) PRO, 13 jaar geleden

Hoe lang blijft die lekstroom?
Als het goed is, blijven diverse computers nog actief voor minimaal een half uur.

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

na 5dagen is de accu leeg, zal morgen eens kijken hoe lag mijn lekstroom blijft.

Cees vd Velden (0) PRO, 13 jaar geleden

Probeer eens ja. Kijk ook eens of de binnenverlichting ook zo doet als je de kaart "uit zicht" hebt. Kaart midden op het dak leggen is ook uit zicht btw.

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo, ik had ivm winterdrukte deze geweldige renault even aan de kant gezet.vandaag weer aan het spitten gegaan en diverse metingen verricht,ik kwam uit op de +draad van de dynamo die 0,3 ampere lekstroom heeft,draad losgekoppeld en spanningsverlies weg.dynamo vervangen en klaar.ik had wel gedacht aan de dynamo maar daar verwachtte ik een grotere lekstroom maargoed het is gevonden en opgelost.

willyvan (5) PRO, 13 jaar geleden

kijk eens of de nokkenasopnemer niet stuk is dan bljft ie stroom opnemen ook met uitgeschakeld contact
en beste dan je dan biij renault dealer software versie 7600 erin laten zetten loopt ie mooier en wordt die fout ook meeteen hersteld

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.