Renault Scenic: lichtsensor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Volgens het boekje moet de verlichting bij daglicht uitgaan, maar deze brandt constant. Ik moet hem door indrukken van een knop op de richtingaanwijzer uit kunnen schakelen maar er gebeurt niets. Volgens de garage (geen renault dealer) kun je er niks aan doen en hoort dat zo. Is dat ook zo?

liwede

Geplaatst door liwede (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Viper9 (0), 14 jaar geleden

De schakelaar die u heeft ingedrukt is om de lichtsensor uit te schakelen wellicht heeft u hem nu in de uitstand staan. Probeer nog eens de schakelaar een paar sec. ingedrukt te houden. Als het goed is hoor je een pieptoon en staat ie weer aan.

liwede (0), 14 jaar geleden

Heb dat al geprobeerd, maar lukt niet. Geen piep, niets. Het probleem bestaat al zolang ik de auto heb ( 1 jaar),Ik vind het ook geen groot probleem maar ik dacht misschien weet iemand een simpele oplossing. Evengoed bedankt voor je reactie.

prince (0), 14 jaar geleden

Hallo,

Het spreekt waarschijnlijk voor zich, maar heeft U de verlichtingschakelaar wel op -0- staan als U de knop van de lichtautomaat indrukt?

Succes!

liwede (0), 14 jaar geleden

vanzelfsprekend! het werkt alleen niet. alles geprobeerd, zit er niet ergens een stekkertje of is er een doorverbinding gemaakt waardoor-ie blijft branden?

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

waarschijnlijk is de uch in gesteld als zijnde een auto met dag rij verlichting ff de instelling laten veranderen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.