Renault Kangoo: loopt stationair op 3½cillinders(niet altijd)

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,5 dci 55 euronorm 2000

Hallo, ik ben dus bezig met deze renault kangaroe die na ongeveer 20 seconden na de start naarmijngevoel op 3½ cillinder begint te lopen, als 1ste ben ik begonnen met de leidingen in de motorruimte +het filter te vervangen, dit had geen effect.Ik heb de boel uitgelezen en er zat geen defectcode in.Soms loopt de wagen wel netjes. Alle brandstofslangen zijn doorzichtig en staan nu mooi vol met diesel.Ik heb tot 2 keer toe het stappenmotortje op de commonrailpomp gede+monteeerd, heeft geen effect.Wagen kan soms ook voor een minuut of 10 goed lopen, of de motor warm of koud is heeft geen invloed. wie o wie heeft dit wel 1ns aan de hand gehad?alvast vriendelijk dank!

alfons262

Geplaatst door alfons262 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hb4246 (0) PRO, 17 jaar geleden

Het schijnt dat deze motoren verkolen door de egr.
Even info vragen bij forté deze hebben er een middel voor.

ARTHUR KOEMAN (0) PRO, 17 jaar geleden

forte zal geen oplossing zijn ,haal bij de dealer een reiniger speciaal voor dit probleem en voer het volgens voorschrift uit

alfons262 (0) PRO, 17 jaar geleden

4maal verstuiver vervangen, plus geconfigureerd, (800€lichter!)ik kan het alleen niet rijmen met af en toe rot lopen maargoed het probleem is opgelost.iedereen blij hoop ik. dank voor het meedenken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.