Renault Scenic: LPG injector kapot?

Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 16V

Hallo,

Van de 1 op de andere dag loopt mijn Scenic ineens maar op 3 cylinders. Dit doet hij alleen op LPG, op benzine is het prima.
Penbobines zijn al verwisseld met een vervangende maar dat maakte geen verschil. Wel was er 1 bougie kapot (NGK lpg).
Waarschijnlijk is er nu een injector kapot ofzo. Wanneer ik hem op gas stationair laat draaien loopt hij onrustig.
Toen de stekker van de linker injector los getrokken en toen ging hij nog rotter lopen. Dit bij alle 4 de injectoren geprobeerd en bij de rechter injector (aan de kant van de accu dus) merk je geen verschil als ik het stekkertje eruit trek. Kan ik zelf nog iets proberen met deze injector? Zijn ze makkelijk te verwijderen?

Alvast bedankt,

Mario

wiseguy

Geplaatst door wiseguy (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abc (0) PRO, 13 jaar geleden

wissel de injector met 1 van een andere cilinder en probeer het dan nog eens,dan weet je zeker of het in de injector zit

wiseguy (0), 13 jaar geleden

[quote=abc]wissel de injector met 1 van een andere cilinder en probeer het dan nog eens,dan weet je zeker of het in de injector zit[/quote]
Dat wil ik ook gaan proberen alleen weet ik niet goed hoe de injector los moet. Ben bang dat ik anders dingen kapot ga maken.
Gaan die injectors er makkelijk af? Ik zie wel iets van een borg zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.