Renault Laguna: lpg problemen met ag gasinstalatie

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 8v automaat

Na verloop van tijd wil de auto zeer moeilijk op lpg rijden, het lijkt er dan op of de auto continu het mengsel aan het regelen is wat dan een enorme toerenwisseling te weeg brengt. Op dat moment wil hij ook niet meer stationair blijven lopen. Op benzine geen problemen. Als de accu pool dan wordt losgemaakt is het probleem weer opgelost en werkt alles naar behoren. Kleppen zijn gesteld. Bij het gasinbouwstation konden ze niet echt een probleem vinden, vandaar een oproep op deze site voor misschien wat ideeen.
Auto heeft inmiddels 250000km gelopen.
BVD Jan

lagunajan

Geplaatst door lagunajan (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

pieterp9094 (0) PRO, 15 jaar geleden

Wat voor type AG installatie ? Bij de DGI is het meestal de injector die slecht is. Even zoekfunctie gebruiken en vind je wel wat oplossingen hiervoor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.