Renault Megane: megane classig '98 electrisch schema

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: E7J

auto start niet meer na een aantal dagen alleen binnen en buiten te zijn gezet, bougie's vervangen geen resultaat, na onderzoek blijkt er geen benzine te komen. pomp aangestuurd met een extra accu en direct lopen
geen stroom op de witte draad van de pomp. deze zou direct van de noodstop schakelaar komen maar kan niet controleren met een schema of dit klopt. wel vonken en de bobines zouden na een relais worden geschakeld met dezelfde draad als de pomp met alleen de noodschakelaar er tussen. wie kan me helpen aan een schema.

futurist

Geplaatst door futurist (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

timhoeks2 (0) PRO, 12 jaar geleden

nou, die noodschakelaar zit erg duidelijk onder de kap, kun je zo met een splitpen doorlussen om te testen. naar mijn weten geeft de inspuiting massa aan 2 relais, ene is voeding sensoren en ontsteking en de andere benz. relais.

willyvan (5) PRO, 12 jaar geleden

zekkerring langs accu controleren in zwarte kast is een poot van afgeroest dus zekerring van 30 ampere eruit trekken blijft helft meestal zittten als dat zo is wordt pomp niet aangestuurd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.